Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli med i Gibon Sailing Team?

18 MAR 2019 10:24
Så här gör du!
  • Uppdaterad: 18 MAR 2019 10:24

Nu är vi igång!

Äntligen är vi igång med aktiviteterna inom Gibon Sailing Team och vilken smakstart vi fick. Tack vare Bosses manus vet vi exakt vilken som gör vad baserat på den tilldelade rollen ombord. En stor fördel istället för att försöka klura ut egna rutiner.

 
Delar av dokumentationen kommer vi att samla i ett häfte som trycks på ett vattentåligt papper så att vi kan använda det under träningarna ute på sjön. 
Att fyllningen på längderna från  Günterska hovkonditoriet var Gibon gula ska nog ses som ett gott tecken.
 

E-post och WhatsApp

Kommunikation är svårt och att nå alla oavsett om man är 14-82 kräver en mix av flera kanaler. Vi kommer att använda två olika kommunikationsvägar, e-post samt WhatsApp. Anledningen till att vi inte har valt att använda Facebook är att yngre personer ratar denna plattform. Dessutom används WhatsApp bl a av USS kappseglingssektion och USS Allsvenska lag.

WhatsApp – för kort snabb information.

WhatsApp används i en smartphone men det går även att använda direkt i en dator. Tanken med Whats app är att man t ex som skipper (behörighet att boka båten) efterlyser besättning till segling eller att man som crew vill ut och segla. OBS! För att inte riskera att kanalen spammas sönder med ”Jag vill”, ”Kul men inte då” etc. Så svarar man direkt till den som skickat ut meddelandet. Klicka på länken för att ansluta till Gibon Sailing Teams WhatsApp

Information om WhatsApp


E-post – för större informationsmängder

Mail är lite mossigt men ypperligt om man vill förmedla bilder och större informationsmängder till en större grupp. Vänligen lägg till This is a mailto link i din adressbok för att minska att mailen hamnar i skäpmappen. Anledningen till att vi inte använder Idrott onlines lösning för e-post att den har begränsade möjligheter att skicka ut layoutade mail samt att mailen därifrån kategoriskt klassas som spam och hamnar i skräpmappen i över 70% av alla utskick. OBS! Länken till chatten eller anmälningsformuläret ska inte spridas offentligt. Det är helt ok att lägga till personer via formuläret (http://eepurl.com/gkYOkf) om de är intresserade och aktiva seglare i klubben.
 

Följ Gibon Sailing Team på Insta!

Instagram kommer vara en av teamets marknadskanaler. Hjälp oss att sprida information om teamet genom att följa och dela teamets inlägg. Klicka här för att komma till Insta

 

Teamkläder

Jag håller på och tar fram en jacka som vi ska kunna använda på sjön om man vill. Den kommer att finnas i två varianter. En med lite reklam som kostar lite mer än den som har flera logotyper som blir billigare. Återkommer med layout på den med flera sponsorer.

Nu finns det även mössor för blåsiga dagar på sjön. 150 kr för en och 250 kr för 2. Överskottet går till ungdomsverksamheten. 

 

På gång

Som det ser ut nu kommer båten till Uppsala den 28:e mars och sedan ska den iväg på foliering i Nacka första veckan i april. Nu är det bara att hoppas att Gumman Tö säter fart så att isarna fräts bort av strömmen från Fyrisån. På hemsidan ligger det en lista med aktuella bokningar. Hör av er om ni vill boka båten.

 
 

Tillsammans gör vi klubben till bad den är och vad vi vill att den ska vara!

Ha en bra vecka! / Jonas Ettemo
Team manager Gibon Sailing Team
070-4450222
teammanager@gibonsailingteam.se
www.gibonsailingteam.se
 
Copyright © 2019 Gibon Sailing Team, All rights reserved. 
Du får detta mail eftersom du anmält intresse för Gibon Sailing Team. 

Our mailing address is: 
Gibon Sailing Team
c/o Upsala Segel Sällskap
Skarholmsvägen 2
Uppsala 75653
Sweden

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp

Skribent: Jonas Ettemo
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Upsala Segel Sällskap
Skarholmsvägen 2
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320659
E-post: This is a mailto link

Se all info