Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Upsala Segel Sällskap

Förarintyg båt - för dig som medlem i USS

Som medlem i USS får du nu möjlighet att ta Förarintyget, till specialpris!Att ha förarintyg är ofta ett krav när man vill hyra båt, såväl i Sverige som i andra länder.
Förarintyget ger ofta dig som båtägare en förmån på din försäkring av båten. Intyget är dessutom ett krav för dig som sen vill ta Kustskepparintyget. Stor eller liten båt - för en säker och rolig båtfärd inomskärs ska alla kunna hantera båten! Skaffa dig sjölivskunskaper som du har användning av livet ut - se till att ta ditt förarintyg!

Anmälan görs via mejl till This is a mailto link

Mer information via denna länk  

          

           imagedkl3.png

De ideella idrottsledarna är ryggraden i svensk idrott. Men vad är det som gör att människor väljer att vara ledare eller tränare? Ebba Ettemo och Gabrielle Paul är ledare hos Upsala Segelsällskap och här berättar de om sitt ledarskap.

Läs mer>


image3ffu.png

 

USS Årets klubb 2022

Motiveringen från Svenska seglarförbundet.

Upsala Segelsällskap har framgångsrikt återstartat sin verksamhet efter pandemin. En ny RS Feva-grupp inledde säsongen med teori och fyspass, och avslutade med samtliga sju besättningar på JSM. I slutet av säsongen arrangerades en sprintregatta med 22 seglare från sex olika klubbar, där besättningsbyten på vattnet bidrog till att seglarna lärde känna varandra och utbytte erfarenheter. Genom att utbilda tränare, instruktörer, funktionärer och föräldrar har klubben engagerat många medlemmar och skapat verksamhet för både unga och äldre. Klubben har också köpt en kite-utrustning för att bredda verksamheten.


Välkomna på Luciapub
10:e dec. Kl 18.00 USS klubbhus
God mat och 1 dryck ingår för 175kr
Anmälan till This is a mailto link

USS Nyheter

Postadress:
Upsala Segelsällskap
Skarholmsvägen 2
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info