Hoppa till sidans innehåll

Utbildning Extern


Hej!

Under 2020 och 2021 har intresset för båtlivet ökat markant med många nya och delvis ovana människor som givit sig ut på sjön. Det är glädjande att fler hittar ut i den miljö som vi själva så länge har uppskattat. Doch visar sig i statistiken från sjöräddningen och i synnerhet Sjöräddningssällskapet att sjöräddningsinsatserna ökat avsevärt under de senaste två somrarna. Samtidigt har vi sett en stor ökad efterfråga på kunskap om sjölivet inom kursverksamheten.

Då Covid-19 gör det mindre attraktivt att tränga in sig i trånga lokaler för en traditionell studiecirkel/kurs, så har intresset för distanskurser i stället ökat och det kan jag själv intyga. Jag har hållit många navigationskurser från Förarintyg upp till Klass-8 under de senaste 20 åren.

På grund av pandemin övergick jag förra året att hålla kurserna på distans och kunde konstatera att efterfrågan ökade markant. Kombinationen av att undvika smitta och bekvämligheten att kunna sitta hemma i stället för att ta sig till en utbildningslokal var intressant för många.

Med start 31 januari i år startar jag vårens Förarintyg och Kustskpparintygs kurser, se bifogad information. Jag erbjuder även en prisvärd kombinationskurs för de som vill läsa in båda kurserna under våren. 

Min förhoppning är att detta kan vara intressant för era medlemmar inför båtsommaren 2022.

Med varma båthälsningar
Dan Lems
073-20 26 100

Postadress:
Upsala Segel Sällskap
Skarholmsvägen 2
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320659
E-post: This is a mailto link

Se all info


Hjertmans i Uppsala söker extra personal
till våren sommaren 2022.
Ålder från 18 år och uppåt,
ska kunna kan hoppa in när det behövs.

Intresserad kontakta This is a mailto link