Hoppa till sidans innehåll

Axplock från styrelsens oktobermöte

07 OKT 2021 20:58
  • Skapad: 07 OKT 2021 20:58

Ladda ner pdf

Axplock från styrelsemöte 5 oktober

USS miljöansvariga Helena Fornstedt presenterade en uppdaterad miljöplan som kommer att ersätta nuvarande i vårt Policydokument

Om någon undrar över var de två hullwasher maskiner för båtbottentvätt som kommunen införskaffade 2016 finns så är de förrådsförpassade i obrukbart skick. Till medlemmarnas förfogande finns däremot två s.k. Scrubbisar i hamnen, fri användning. De lär fungera nog så bra, dock inte på vertikala ytor.

Mötet beslutade att säga ja till en förfrågan från IF för­bundet att arrangera SM 2023.

Dess för innan kan det 2022 bli en stor anstormning av Finnjollar i samband med USS Regattan arrangerad tillsammans med UKF. Finn World Masters kommer nämligen fira 70-årsjubileum på vattnen utanför Helsingfors där jollen gjorde internationell debut vid Olympiaden 1952. På vägen dit passerar man lagom till USS regattan Uppsala där jollevaggan stod på UKF 1949. Vill du friska upp minnet från 60-årsjubiléet 2009 så finns fina bilder här.

På programmet finns också förslag att ansluta Upsala segelsällskap till Saltsjön Mälaren Båtförbund och Svenska Båtunionen. Detta för att bland annat få tillgång till Båtunionens web-baserade administrationssystem. Ett system för admini­stration av klubbens medlemmar, båtar, båt­platser, våra gemensamma aktiviteter och avgifter kring allt detta. I inbjudan till USS medlemsmöte 2021-11-17 kommer mer infor­mation. Då kommer styrelsen också att föreslå medlemsmötet att ställa sig bakom en ansökan om medlemskap i Saltsjön Mälaren Båtförbund och Båtunionen.

Nedläggning av Episerver - IdrottOnlines hemsideverktyg aviseras ske fr.o.m. 2023 varför vi då måste ha en ny hemvist för vår hemsida. Läs hur RF resp. SSF resonerar i frågan. Det är alltså fritt fram att försöka hitta en egen hemsidelösning. Sitter du på en sådan så hör av dig till This is a mailto link. Mer om detta lär komma.

Möte med kommunens områdesansvariga, polisen och socialförvaltningen angående inbrott och skadegörelse i varvet och hamnen kommer att ske i slutet av oktober med närvaro av berörda styrelserepresentanter.

Skribent: Klas Elwinger
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Upsala Segel Sällskap
Skarholmsvägen 2
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320659
E-post: This is a mailto link

Se all info