Hoppa till sidans innehåll

Allsvenskan

 

Ett axplock ur resultatet  av USS J/70 satsning. Med facit i hand ett mycket lyckosamt år!

8:a av 18 i årets allsvenska

 

Snudd på pallplats i Mästarnas Mästare

Toppat Team Eklund segrade i KSSS Sprinttävling #2

 

Gibon Sailing Team med Attelind, Andreas Seger, Christer Olsson och Niklas Larsson slutar på en hedrande 12:e plats i Nordiska mästerskapet, och ligger på 3:e plats i Sverigerankingen för J/70.

Läs mer i USS Aktuellt>

     

 

 

 

 

                                 Vind i seglen för Gibon Sailing Team!

Söndag 12 maj. Lag Gelin & Co samt Rosberg & Co tränade med HSSS - Hudiksvalls Sjösportsällskap och Team Matrosen (Källberg, Szabo, Larsson). Vinden var lynnig och ojämn som vanligt men vi fick igenom ett antal snabba träningsrace. Manövrarna börjar sitta allt bättre men ”det är tid i båt” som gäller. På lördag är det Klintendagen och då kommer det att finnas möjlighet att kliva ombord och spana in vår fina gulvita J/70.

Gibon Sailing Team är en del av Upsala Segel Sällskaps kappseglingssektion. Projektet är tidsbegränsat till tre år och har som mål att effektivisera kompetensöverföringen mellan erfarna och nya kappseglare. Flertalet av medlemmarna i Gibon Sailing Team seglar för USS I Allsvenskan men det är inget krav att man gör det för att få vara med och segla i den J/70 som Gibon i Uppsala har ställt till klubbens förfogande till våren 2022. Det enklaste sättet att ta del av information från teamets verksamhet är att prenumerera på nyhetsmailet genom att kontakta This is a mailto link. Där kommer vi fortlöpande ge information om verksamheten. 

Och läs här referat i UNT! (2019-05-14)

Nyheter

2019-10-25
Programmet klart för Allsvenskan 2020
 

Postadress:
Upsala Segel Sällskap
Skarholmsvägen 2
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320659
E-post: This is a mailto link

Se all info