Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmöte


Två medlemsmöten hålles under verksamhetsåret ett före den 30 maj och ett före den 30 november. Dessa möten hålles i klubbhuset

Vårmöte

Vårmötet före den 30 maj brukar avhållas i mitten av månaden och då med största sannolikhet onsdagskväll. Vid mötet i maj kallas nya medlemmar en timme före mötesförhandlingarna för information om USS:s verksamhet. Om ingen fråga inkommit ges information och i en paus blir det lite fika. Vi brukar också ha en föredragshållare som talar om något ämne som är av intresse för båtägare/båtliv.

Höstmöte

Höstmötet äger vanligtvis rum en onsdagskväll i mitten av november. Vid mötet fastställes preliminära medlems- och hamnavgifter för debitering i januari. (Årsmötet fastställer).

Eventuella inkomna ärenden tas upp, samt att information lämnas om verksamheten. Sker även utdelning av vandringspriser till såväl ungdomar som seniorer. Efter en kaffepaus så brukar vi även vid höstmötet ha en föredragshållare.

Kallelse

Kallelser till möten sker genom USS-aktuellt. Till årsmötet sker även kallelse i UNT. Tidpunkter för möten finns även i kalendariet på hemsidan.

Uppdaterad: 01 JUN 2016 09:55 Skribent: Tommy Gustavsson

Postadress:
Upsala Segelsällskap
Skarholmsvägen 2
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info